Při nákupu nad 750 Kč od nás máte dopravu zdarma.

Složení

 

 

Příchutě bez náhražek, které tě budou bavit!

Balzámy vyrábíme ze superhydratačního bambuckého másla + zklidňujícího jojobového oleje v bio kvalitě. Všechny naše příchutě pocházejí ze skutečných rostlin, ovoce, zeleniny + koření!

 

Z čeho pro tebe balzámy vyrábíme? 

Bio bambucké máslo

Máslo extrahované ze semen máslovníku afrického, která jsou sesbírána, sušena na slunci a pražena. Výsledkem je lehký máslový krém s úžasnými léčivými účinky. Obsahuje spoustu živin jako vitamíny A a E a řadí se mezi přírodní ochránce proti slunečnímu záření.

 Bio jojobový olej

Olej získávaný lisováním semen jojobového keře. Velmi se podobá kožnímu mazu, který přirozeně produkuje naše pleť. Jojobový olej je snadno vstřebatelný pro všechny typy pleti a ceněný pro své hydratační, léčivé a protekční účinky.

 Makadamový olej

Získává se z ořechů stromu makadamie, který pochází z Austrálie. Tento olej dodává pleti lehký, vláčný pocit. Navíc má skvělé protizánětlivé účinky, které pomáhají zklidňovat podrážděnou pokožku.

 Bio extra panenský olivový olej

Poklad ze Středozemí! Olivový olej se získává lisováním zralých oliv. Je velmi vyživující a umí regulovat přirozený hydratační systém naší pleti. Uklidňuje a zvláčňuje, perfektně se hodí pro povzbuzení a léčení pleti.

 Bio přírodní aromatické oleje

Široká škála příchutí získávaných běžným destilačním procesem z jednoho nebo více druhů koření, ovoce, zeleniny, ovocných nebo zeleninových šťáv, bylinek, kůry, poupat, kořínků, listů a dalšího rostlinného materiálu. Všechny příchutě obsahují přírodní rostlinné výtažky. Jinými slovy — spadají mezi potraviny! Mňam!

 Kandelilový vosk

Vyrábí se ze stonku kandelilového keře, který roste v horkých, vyprahlých oblastech. Tento vosk dodává pleti lesk a v balzámech funguje jako zahušťovadlo. Na rtech i na pleti vytváří ochrannou vrstvu, která předchází vysoušení a praskání. Je hojně využíván jako alternativa ke včelímu vosku.

 Bio karnaubský vosk

Pochází z listů brazilské voskové palmy, také známé jako “strom života”. Karnaubský vosk je jedlý, ze všech známých přírodních vosků má nejvyšší stupeň tání.

 Sójový vosk bez GMO

Přírodní rostlinný vosk získávaný ze sójových bobů. Je biologicky rozložitelný, tedy čistý a šetrný k přírodě. Navíc jeho výroba podporuje stále rostoucí komunitu pěstitelů sóji. Sójový vosk je ceněný pro své zpevňující vlastnosti, poskytuje produktům krémovou, na dotek jemnou konzistenci.

 Přírodní stévie

Objevil ji jihoamerický přírodovědec Bertoni koncem 19. století. Jedná se o rostlinu, která má pozoruhodné sladící schopnosti, aniž by přidávala nechtěné kalorie. Stévie je přírodní alternativou sacharinu sodného, syntetického sladidla hojně používaného v kosmetických produktech na rty.

 Non nano slída

Přírodní, perleťový minerální pigment bez nanočástic.

 Non nano oxid železa

Přírodní minerální pigment bez nanočástic.

 Non nano oxid titaničitý

Přírodní, bílý minerální pigment, známý pro svou schopnost odrážet světlo. Používá se jako přírodní sluneční ochrana.

 Vitamín E (bez lepku)

V přírodě se vyskytující vitamín získávaný ze slunečnice je nezbytný pro zdravou, vyživenou pleť. Má přirozené antioxidační účinky (zpomaluje reakce související s kyslíkem) a funguje tak jako přírodní konzervant prodlužující skladovatelnost našich v

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.